The Realm of Adventurers

I TRoA spilles der en del forskelligt bordrollespil. I TRoA har vi et antal lokaler som er indrettet til bordrollespil med borde, stole, whiteboard og musikanlæg. Lokale reserveres på tavlen i foreningen.

Hvis du mangler nogle at spille med anbefales det at lave et opslag på vores facebookgruppe for bordrollespil for at finde en gruppe.

Oprydning på tavlen

Tavlen vi bruger til reservation af lokaler laves der oprydning på periodevis. Herunder er processen beskrevet:

  1. Ca. 1-2 gange om året findes der en dato for at tjekke tavlen.
  2. Der bliver lagt et opslag op på facebook, at der på den dato vil blive taget kontakt til alle på timetable via det tlf. nr. som står på deres seddel og at de skal huske at have den opdateret. Er det ikke muligt kan man skrive en mail til: bordrollespil@troa.dk
  3. Der bliver givet et par uger til at få opdateret sin seddel skulle det være nødvendigt.
  4. Bordrollespilsudvalget skriver til alle på timetable via deres tlf. nr. og hører om de stadig bruger det pågældende lokale.
  5. Bruges det stadig sker der ikke mere, bruges det ikke længere tager bordrollespilsudvalget sedlen ned og markerer lokalet for reserveret til lodtrækning.
  6. Når der er styr på alle lokaler kommer der et facebook opslag op, som vil have alle nyligt tilgængelige lokaler skrevet på, som man kan skrive sig op til lodtrækning under.
  7. Der bliver givet ca, en uge til at skrive sig op til lodtrækning.
  8. Efter ugen bliver der trukket lod om lokalerne og de nye der skal bruge lokalet får hængt deres seddel op.