The Realm of Adventurers

Det er fjorten år siden at kometen slog ned. Fjorten år siden at vores hovedstad blev knust af Sigmars vrede. Næsten intet overlevede nedslaget, de spredte overlevende blev opslugt af mutanterne der fulgte med de grønne sten. Efter mutanterne kom folk fra hele verden i søgen efter rigdommene fra dunkelstenene og ruinerne af vores hovedstad.

Efter fjorten år med plyndringer skulle man tror at alt var blevet taget, men nu siger rygtet at et område indeholder store mængder af dunkelsten. I udkanten af hovedstaden, nær en gammel kro er et nyt samfund ved at vokse frem. I ruinerne af Kejserrigets dekadence rejser der sig folk med viljen til at overleve.

Det er ved dette lille samfund at du nu befinder dig med dine rejsefæller, foran jer står murene til en befæstet kro. En vagt står og diskuterer med manden foran dig:

”Du skal betale for at komme ind!” siger vagten hårdt. Manden overfor ham svarer hurtigt: ”Ved du ikke hvem jeg er? Jeg er en helt!” siger han mens han vender sig mod dig for at få din opbakning. Mandens overraskelse er stor da vagtens kniv borer sig gennem hans nakke og ud gennem halsen mens han koldt siger : ”I Dunkelheim findes der ingen helte…”

Dunkelheim er en warhammer-kampagne. Kampagnen spilles 4 gange årligt, hvor der er overnatning så spillet kører fra lørdag til søndag.

Spillet handler om en befæstet kro ved ruinerne af Mordheim. Her er der fornyligt gjort store fund af dunkelsten og med kroen som et relativt sikkert neutralt udgangspunkt er det herfra at spillet vil starte. Det primære mål for de fleste grupper vil være at finde dunkelsten og dermed få en indtjening der kan bruges på udrustning eller andre spændene genstande. Det er denne søgen der vil være baggrunden for de intriger, fejder og kampe der vil finde sted mellem spillerne. Fra arrangørernes hånd ønsker vi at opnå meget af den stemning der kommer fra figurspillet Mordheim med at udforske, samt intrigerne og forræderiet fra Game of Thrones, når alliancer mellem forskellige grupper skifter. 

Reglerne er på nuværende tidspunkt under udarbejdelse. Kort kan det siges at vi vil fusionere det klassiske kampagne spil med scenariegenren om ”helte” grupper. Det vil sige at rigtig meget at spillet kommer til at dreje sig omkring det at være i en gruppe på 4-6 personer. Det er muligt at komme som enkeltperson, men ønsker man at få den fulde oplevelse skal man finde en gruppe på et eller andet tidspunkt. Større grupper er også mulige, men det vil give visse udfordringer i spillet at værre større grupper.

Tilmelding: Der vil være en tilmelding til hver spilgang, denne vil ikke være obligatorisk da man godt kan dukke op på dagen og deltage, men der vil være en bonus til de folk/grupper der tilmelder sig inden.

Pris: For medlemmer bliver det 150 kr og ikke medlemmer skal betale 200 kr. Mad og drikke er inkluderet i prisen.

Alder: 14 år og opefter.