The Realm of Adventurers

Endnu et møde er gennemført og herunder følger referatet. Først de primære punkter, derefter det fulde referat for uddybning:

  • Vi leder en sidste gang efter nogen der vil stå for et Magic udvalg. Dukker det ikke op, vil vi sælge vores Magic lager.
  • Bestyrelsen har godkendt en plan for trin 1 for 2. salen så vi kan få flere gode spillebord, stole, opbevaring og skillevægge. Trin 2 kommer som et forslag på GF da det er et noget større beløb.
  • Vi har sendt indkaldelse ud til udvalgstur men vi mangler stadig dem, der har lavet noget udenom udvalg. Hvis du mener du hører til en gruppe og ikke hørt noget endnu så må du gerne tage fat i bestyrelsen.
  • Bestyrelsen ser et billede af, at mange frivillige er lidt lave på energi – den lange corona-periode har noget tæret lidt på folks overskud.
    Derfor har bestyrelsen besluttet at skrue ned for hvor meget vi takker ja til projekter der kommer “udefra” – altså folk der vil have folk fra TRoA med til diverse events rundt omkring. Vores udgangspunkt er derfor at vi for det kommende år takker nej til den slags aktiviteter medmindre det er klar non-profit og folkeoplysende. Tidligere har vi spurgt rundt hvis der kom noget, men vi synes de frivillige i stedet skal have overskud til at fokusere på at lave fede ting i klubben.
  • Vi har afsat penge til en arbejdsgruppe med henblik på at få indkøbt sæt af figurer til Pen and Paper rollespil.